Cautare

520 de rezultate pentru "onorarii ghita munteanu" (3.17 secunde)
La randul sau, liderul umanistilor din Covasna, Horia Munteanu, a spus ca il sprijina pe Balan intrucat demersurile pentru impiedicarea numirii unui prefect UDMR in Covasna au fost facute impreuna. ... Cred ca ar trebui sa se razgandeasca“, a afirmat Munteanu.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat miercuri ca cele doua noi cereri de incepere a urmaririi penale in cazul lui Adrian Nastase au fost repartizate Comisiei juridice, iar un vot ar putea fi dat la mijlocul lunii septembrie.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Secretarul Camerei Deputatilor, pesedistul Ioan Munteanu, a apreciat ca prezenta deputatilor in ziua de luni, cand se va dezbate proiectul de lege privind ANI, va fi mai buna decat la sfarsitul saptamanii. ... Pentru ca e mai buna prezenta luni decat joi", a explicat Munteanu.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca schimbarea celor doi din functii a fost facuta la propunerea secretarului general al Camerei, Georgeta Ionescu, si a fost aprobata de Biroul Permanent cu 5 voturi "pentru", 2 abtineri si un vot "impotriva".
Secretarul Camerei, Ioan Munteanu, a precizat ca este vorba despre o actiune intitulata "Martisorul romanesc", propusa de Centrul educational din cadrul Directiei pentru relatii publice.
Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului vor stabili maine dimineata care va fi ora la care va fi convocat plenul comun pentru dezbaterea asupra sesizarii de suspendare a presedintelui, a declarat ieri secretarul Camerei, Ioan Munteanu.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a anuntat, la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite, ca, in urma finalizarii raportului, Comisiile juridice reunite au facut doua propuneri de hotarare, respectiv un punct de vedere din care rezulta ca organizarea acestui referendum este oportuna si necesara, iar a doua care arata ca organizarea referendumului nu este oportuna.
Este pentru a treia saptamana consecutiva in care deputatii au program in comisii, secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu (PSD) precizand ieri ca peste 110 proiecte de legi au termenul depasit de depunere a rapoartelor din partea comisiilor.
El a fost contrazis de secretarul general al Partidului Verde, Radu Munteanu, care a precizat ca Alianta nu este constituita pentru obiective politice, eventuala accedere in Parlament urmand sa fie pusa in discutie dupa compatibilizarea structurilor partidelor componente.
Secretarul Camerei, Ioan Munteanu, a declarat ca, de obicei, Camera Deputatilor avea programata in prima zi din saptamana sedinta in plen, dar din cauza ca pe ordinea de zi sunt numai 15 proiecte de lege, dintre care 13 sunt propuse pentru a fi respinse, deputatii vor lucra doar in comisii.
"Cei care nu vor justifica cauza absentei sau cei care nu vor aduce o cerere, avizata de liderul de grup si aprobata de Biroul Permanent, vor primi aceasta sanctiune stabilita de regulamenul comun", a declarat miercuri secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a anuntat miercuri ca pentru deputatii PSD Miron Mitrea si Adrian Nastase nu se poate continua urmarirea penala, deoarece a existat cvorum pentru votarea solicitarilor, dar nu s-a intrunit numarul necesar unui aviz favorabil.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
Directia de Munca si Protectie Sociala a judetului Constanta are de ieri, 9 aprilie, un nou director executiv, in persoana Valentinei Munteanu (foto), care a fost pana, miercuri, director adjunct la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
Moderatorul Marian Voicu ii are ca invitati in studio pe Marian Munteanu, liderul Ligii Studentilor in anii 1990 -1991 si pe Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei (si presedinte al CPUN in 1990).
De cand a fost finalizat noul site, am fost sunata de cateva femei abuzate de sotii lor", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Valentina Munteanu, directorul-coordonator al institutiei. ... "Noul site este mai atractiv si credem ca fiecare va putea gasi aici informatiile necesare", a mai spus Valentina Munteanu.
google-analytics.com